Joke Mulder

Rebalancer
Ik begeleid, met Rebalancing, mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling via lichaamscontact en bewustzijn. Tijdens een sessie combineer ik aanraking, zelfonderzoek, ademhaling, beweging en stilte.

“Rebalancing heeft mijn leven rijker gemaakt. En die ervaring wil ik graag aan jou doorgeven!”

— Joke Mulder

Ik ben vele jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven en begin jaren 90 begonnen aaneen traject van persoonlijke ontwikkeling.

In 2015 kreeg ik het advies om een afspraak te maken voor een Rebalancing sessie om meer helderheid te krijgen over wat ik verder wilde gaan doen en ik was heel erg verrast en onder de indruk van deze lichaamsgerichte benadering. Deze sessie en de daaropvolgende hebben mij geïnspireerd om de Rebalancing opleiding te gaan volgen en in juni 2018 heb ik de driejarige opleiding tot Rebalancer afgerond.

Opleiding Rebalancing

Tijdens de opleiding Rebalancing besefte ik dat echte ontspanning, en daardoor ook verandering, pas kan ontstaan wanneer je de ruimte krijgt te voelen wat er werkelijk in je leeft, of het nu om positieve of negatieve emoties gaat.

Ik heb ervaren hoe fijn het is bewuster te leven, beter mijn keuzes te kunnen en durven maken, mijn lichaam beter te voelen en op de signalen ervan te reageren.

Familieopstellingen

Bij een Rebalancing sessie kan ik ook familieopstellingen betrekken. Het gaat hierbij om de invloed op jou van je (voor)ouders, broers en zussen. Voor het systemisch werken (familieopstellingen) via het lichaam volgde ik eind 2019 de opleiding ‘Het Roepen van de ziel’ van Connie van der Arend. Herinneringen komen naar boven die je in je lichaam hebt opgeslagen, uit je jeugd of uit je familiesysteem.

Geïnteresseerd?

Bel gerust voor je vragen of een afspraak op 06 27035923