Tarieven

Tarief

Om je proces voldoende diepgang en continuïteit te geven is het zinvol om minimaal 5-7 keer te komen. Na de 5e sessie evalueren we wat er veranderd is en wat nog om aandacht vraagt.

Het sessietarief is met ingang van 1 september 2020: € 110,- (Incl. BTW) voor 1 1/2 – 2 uur.

Vergoeding

Ik heb naast de opleiding Rebalancing  ook de opleiding medische basiskennis afgerond. Op basis hiervan ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Mijn Rebalancing sessies/coaching worden daardoor door een groot aan aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als je hier gebruik van wilt maken dan raad ik je aan om bij je zorgverlener na te vragen welke vergoeding zij hanteren. Of neem om een idee te krijgen een kijkje op het vergoedingenoverzicht van de LVNT (je kunt hier geen rechten aan ontlenen).

Wil je bij je zorgverzekeraar navragen of zij mijn rebalancing sessies vergoeden dan is het handig om de volgende registratie gegevens (van mij en mijn praktijk) bij de hand te hebben.
AGB-code zorgverlener: 90108711
AGB-code praktijk: 90067744
Registratienummer beroepsvereniging Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT): 18.034
Registratienummer Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): 200524R

Andere manieren voor een (gedeeltelijke) vergoeding

  • Via de werkgever: als jij als werknemer ziek bent of dreigt ziek te worden heeft de werkgever er baat bij om je te ondersteunen in het herstelproces. Zodat jij aan het werk kan blijven of weer aan het werk kan gaan. Overleg bij stress en/of burn-out klachten met je werkgever of er bereidheid is (een deel van) de kosten te vergoeden.
  • Veel werkgevers hebben voor werknemers een budget voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit budget is vaak (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Vraag dit na bij je werkgever.
  • Als je zelf een bedrijf hebt kun je coaching als onkosten opvoeren. Als je hier gebruik van wilt maken maak ik voor een Rebalancing sessie een factuur op met vermelding “coaching”.

Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW. Voor bedrijven zijn de tarieven exclusief BTW