Rebalancing

Leven vanuit ontspanning
Je voelt van alles maar kunt er geen woorden aan geven. Je slaapt slechter, in je werk gaat het niet fijn en je relatie loopt ook niet echt soepel. Je lichaam geeft veel signalen hoe het werkelijk met je is. Vaak negeren we die signalen totdat er iets gebeurt waardoor het niet meer gaat: je wordt ziek, krijgt last van je rug of hoofdpijn, je meldt je weer beter, maar eigenlijk voel je je nog steeds niet echt goed… Tijd voor een Rebalancing sessie?

Een sessie biedt je de mogelijkheid om lichamelijk en geestelijk diep te ontspannen. Door met aandacht de lichamelijke gewaarwordingen te doorvoelen, kan verandering ontstaan. Rebalancing zorgt ervoor dat je in je lichaam meer vitaliteit en soepelheid voelt, zodat je in je leven meer vrijheid en helderheid ervaart.

Van denken naar voelen

In ons dagelijks leven ligt de nadruk meer op denken en weten. We staan niet graag lang stil bij onze ervaringen, herinneringen, emoties en inzichten, maar stoppen ze weg. Zo ontstaan er vaak spanningen en verkrampingen in je lichaam.

Ga je naar een Rebalancer dan wil je graag onderzoeken waarom je niet lekker in je lijf zit. Het doel is om jezelf beter te leren kennen; je aandacht te verleggen van het denken naar het voelen. Niet om zo snel mogelijk een oplossing te vinden, maar om zonder oordeel te voelen wat er op dat moment speelt.

Voor wie of waarbij kan Rebalancing behulpzaam zijn?

  • Wanneer je niet lekker in je vel zit, maar niet weet waarom: denk aan spanning, innerlijke onrust, vermoeidheid, lamlendigheid, piekeren, lichamelijke pijnen, snel geïrriteerd of boos zijn.
  • Bij het accepteren en verwerken van gebeurtenissen uit het verleden.
  • Wanneer je overspannen bent of burn-out klachten hebt.
  • Bij het accepteren van en omgaan met ziekte en/of pijn.
  • Als je je persoonlijk wilt ontwikkelen en jezelf beter zou willen begrijpen door inzicht te krijgen in je patronen.

In contact komen met jezelf

Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraken, afhankelijk van de persoon: soms zacht en subtiel, soms diep en stevig. Niet alleen de lichamelijke spanning in spieren en gewrichten wordt aangeraakt, ook de geestelijke spanning komt aan bod. Door jezelf te voelen krijg je meer bewustzijn in je lichaam.

Geïnteresseerd?

Voor vragen of een afspraak, bel gerust op 06 27035923