Gratis

Kennismakingssessie
Maar één stap, naar het begin

Merk je dat je de neiging hebt verantwoordelijkheden van anderen over te nemen en put je dat uit? Wil je alles perfect op orde hebben en lukt het gewoon niet meer?

Verlang je naar rust in je hoofd en probeer je te ontspannen maar gaat dat steeds minder goed?

De seintjes die je krijgt van je lichaam kun je eigenlijk niet meer negeren.  Een stijve nek, pijnlijke schouders, last van je rug, hoofdpijn…

Misschien is het dan nu echt tijd geworden om jezelf eens goed in de spiegel aan te kijken en je af te vragen of het niet anders kan. Niet constant bezig zijn om alle ballen omhoog te houden en alleen maar in je hoofd te zitten. Maar aandacht te geven aan jezelf, te kunnen ontspannen, jezelf te voelen. Gezien te worden voor wie jij bent.

Een nieuw begin

Ik kan je helpen om je bewust te worden waar in jouw lichaam jij spanning vasthoudt en welke oude gevoelens er daardoor naar boven komen; aandacht te geven aan dat wat er speelt bij jou. Ik kan je laten voelen hoe een ontspannen lichaam voelt en de rust die er dan ontstaat in je hoofd.

In een Rebalancing sessie waarbij je door zelfonderzoek, ademhaling en aanraking jezelf durft tegen te komen. Waarin je nieuwsgierig bent naar diepere lagen in jezelf, je zonder oordeel naar jezelf kunt kijken. Het levert je zoveel meer vrijheid en blijheid op en je zult zien hoeveel lichter je in het leven kunt staan, hoeveel meer je echt jezelf kunt zijn en vooral durft te zijn.

Maak nu een afspraak

Je bent welkom in mijn praktijk voor een gratis kennismakingssessie op maandagmiddag of woensdagmiddag. Normaal kost deze sessie € 110,00,  maar ik vind het belangrijk eerst kennis met je te maken voor we afspraken gaan maken over mogelijke behandelingen.