In Rebalancing maken we gebruik van verschillende technieken. Van zachte en subtiele aanraking tot diep en stevig lichaamswerk, zoals bindweefselmassage. Afhankelijk van de plek en van hoe specifiek we willen werken, maken we gebruik van de vingers, knokkels, hele hand of elleboog. Het gaat er niet alleen om de fysieke spanning in de spieren en gewrichten aan te raken, maar ook de geestelijke spanning die daarmee samen gaat.

Hoe dieper je lichaam ontspant, hoe rustiger en stiller je hoofd wordt en hoe meer je energie gaat stromen.

Historie

Rebalancing is onder begeleiding van Osho in de 70-er jaren ontwikkeld. Rondom Osho verzamelden zich westerse lichaamswerkers en therapeuten met diverse expertises (als Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en bio-energetica). Rebalancing ontstond uit de synthese van deze bijzondere westerse vormen van lichaamswerk met de Oosterse meditatieve benadering van Osho.

Ze reflecteren allemaal dezelfde theorie namelijk: “dat wat we vasthouden in ons lichaam, houden we ook vast in onze geest”. Hieruit volgt dat wat de geest raakt effect zal hebben op het lichaam en andersom. Dit is de basis van Rebalancing.

Sessies

Na een inleidend gesprek, waarin we kijken welk thema op dat moment voor jou belangrijk is, zal de behandeling zich voorzetten op de massagetafel.  Elke sessie erna begint met een kort inleidend gesprek over wat op dat moment de aandacht vraagt. Rebalancing kijkt bij iedereen individueel wat er aan de orde is, er is dus geen vaste volgorde of vastliggende aanpak in de sessies.

Het vraagt van ons allebei een open en nieuwsgierige blik naar wat er speelt in je leven en wederzijds respect en vertrouwen.

Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten van een sessie zijn € 90,- inclusief BTW (voor particulieren; voor bedrijven is dit bedrag exclusief BTW).

Privacy

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan wordt je uit het mailbestand verwijderd.

Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden.

Sessie annuleren?

Speciaal voor jou reserveer ik tijd om een sessie te geven. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat dat dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten. Dan kunnen we een nieuwe datum en tijd plannen. Indien je een sessie niet tijdig annuleert wordt de sessie volledig in rekening gebracht.

Geïnteresseerd?

Bel gerust voor je vragen of een afspraak op 06 27035923